Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Assortiment buffetten

Koude Buffetten
Men zegt ook wel: “Het oog wil ook wat.” Dat zit bij ons wel goed! Want dankzij de verfijnde technieken van onze salade en koud buffet specialist is alles van haar hand een lust voor het oog! (en de smaak is gelukkig ook onovertroffen!)
Bekijk buffetten

Warme buffetten
Met zorg vers voor u bereid door onze Chef-Kok. Dankzij onze flexibele werkwijze is er tevens ruimte voor aanpassingen aan een buffet. Wij horen graag wat uw wens is.
Bekijk buffetten

Combinatie buffet
Dit uitgebreide warm en koude buffet is een hardloper in ons assortiment. Met zijn ruime variatie aan producten zou je het een ‘allemansvriend’ kunnen noemen. Voor ieder wat wils! Toch liever anders gezien? Wij kunnen uw buffet naar uw wens aanpassen of aanvullen.
Bekijk buffetten

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter