Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Assortiment gourmet

Gezellig samen aan tafel kokkerellen? Er is niets leukers als met de hele familie om tafel om de hele avond lekker bezig te zijn met lekker eten! Met onze smakelijk gourmet- en fondue schotels wordt het een waar festijn!

Alle gourmet en fondue besteld u per persoon. Al onze gourmet en fondue schotels zijn gluten vrij of gluten vrij leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden!

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter