Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Assortiment hapjes

Bittergarnituur “DeLuxe”
Deze mini kunstwerkjes, bereid door onze buffetspecialist, zullen u zeker doen watertanden! U geleverd op een nette schaal is de bittergarnituur “Deluxe”uitermate geschikt voor feesten en partijen:
20 stuks (5 soorten) € 25.00
40 stuks (8 soorten) € 50.00

Gevuld eitje
Minibroodje paling
Amuse glaasje
Ham en aspergerolletje

Minibolletje Filet Americain
Kaas met creme speciaal
Cervelaat buideltje gevuld met paté
Rollade met gerookte zalm

De samenstelling van de hapjes op de schaal kan verschillen aangezien ons assortiment met regelmaat wordt gewisseld, en er rekening wordt gehouden met gelijke aantallen en goede verdeling. De hapjes zijn te bestellen vanaf 40 stuks.

 

 


Borrelplankje Nederland
Blokjes Goudse jong belegen kaas, grillworst, fijne leverworst, boeren metworst, gekookte worst, Hoevelakers, ossenworst met Amsterdamse uitjes, Franse mosterd
30 hapjes per plankje € 18,95
Deze borrelplank is ook als hapjesschaal te bestellen.

Borrelplankje Mediterraan
20 maanden gerijpte Parmaham, Spaanse chorizo, Saltufo, Spinata romana, olijven in basilicumolie, tapenade venezia en capresespiesjes
(4-6 personen) per plankje € 18,95

Bijkomende kosten: € 10,- borg. Deze krijgt u weer terug na het in correcte staat retourneren van de plankjes.

Het Plateau
Het Plateau is een prachtige plank vól met diverse koude lekkernijen. Een lust voor het oog en voor de maag! Het Plateau is er in 3 'complete maaltijd' varianten: 6 personen, 9 personen en 12 personen. 
Maar het Plateau is ook heel geschikt om als borrelbuffetje te gebruiken op een feestje! Lees hier meer over het Plateau!

De Partypan
De Partypan is een electrische pan gevuld met 140 heerlijke huisgemaakte hapjes. De pan warmt de hapjes zelf op, u heeft hier helemaal geen omkijken naar! Reuze gemakkelijk en bovenal heel erg lekker! In de partypan vind u (afhankelijk van het gekozen formaat pan) gegrilde spare ribs, snackballetjes in verschillende sauzen, mini kip spiesjes, gegrilde kipkluifjes en grillworst. Allen huisgemaakte snacks van de beste kwaliteit.

Partypan met 140 hapjes  € 57.50
Partypan met 80 hapjes € 37.50 

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter