Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Assortiment BBQ

Waar kunt u beter terecht voor de verzorging van uw barbecue als bij een “vleesspecialist”? Hier presenteren wij u ons rijkelijk aanbod op barbecue gebied. Met trots melden wij u ook dat wij (nagenoeg) al onze producten in eigen huis maken. Kersvers en ambachtelijk, van de lekkerste grondstoffen. En dat proef je!

Lekker genieten: ALL IN PARTY PAKKETTEN
Wij hebben voor u een aantal smakelijk ‘All In’ pakketten samengesteld. Deze worden voor u op een mooie schaal gepresenteerd, en de salades worden netjes gegarneerd. Indien u liever zelf een pakket samenstelt, dan kan dit natuurlijk ook. Hulp nodig? Wij adviseren u graag!
Bekijk de pakketten

Lekker genieten: Barbecue vlees & vis
Enkel vlees bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Stel zelf uw bestelling geheel naar keuze samen! 
Bekijk het assortiment

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter