Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Belegde broodjes Hoevelaken

Heeft u een belangrijke klant op bezoek? Geen tijd om buiten de deur te gaan lunchen? Steltenpool catering is hét adres voor heerlijke verse belegde broodjes in Hoevelaken en omgeving. Alle belegde broodjes worden dagvers gemaakt.

Lunches

Diverse broodjes; heerlijk genieten

Wij bieden u een ruim assortiment aan belegde broodjes waardoor u verzekerd bent van een heerlijke lunch. Het is mogelijk te kiezen uit:

  • Directie lunch: Uitgebreide lunch met harde broodjes en een zacht broodje met vleeswaren, kaas en salade.
  • Luxe lunch: Uitgebreide lunch met 2 luxe belegde zachte broodjes en een hard broodje met vleeswaren, kaas en salade.
  • 12 uurtje: lunch met 2 belegde zachte broodjes met vleeswaren en kaas en een broodje kroket.
  • Office lunch: 2 belegde broodjes met vleeswaren en kaas en een krentenbol.
  • Lunch pakket: 2 belegde zachte broodjes met vleeswaren en kaas, een krentenbol en een stuk fruit.
Naar wens is het mogelijk om uw smakelijke lunch uit te breiden met warme snacks, gekoelde dranken en diverse soorten fruit.

Broodjes bestellen

Als u graag broodjes wilt bestellen in Hoevelaken en omgeving dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons is het zeer eenvoudig om de broodjes te bestellen. Als u klikt op de broodjesbestellijst treft u het gehele assortiment aan belegde broodjes. Maak een keuze uit de diverse lunches en losse broodjes. Het is ook mogelijk om direct een keuze te maken uit dranken en diverse soorten fruit. Wanneer uw bestelling compleet is, kunt u deze eenvoudig in de winkeltas controleren en betalen.Wij zorgen dan dat de bestelling vers gemaakt wordt en komen het voor de deur afleveren wanneer u het wilt.

Bestel eenvoudig en snel uw lunch in Amersfoort, Hoevelaken en omgeving! Wel zo gemakkelijk! Heeft nog vragen over het bestellen van broodjes? Of over uw bestelling? Neemt u gerust contact met ons op en wij helpen u graag!