Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Bezorging

Gemak dient de mens, en daarom is het bij ons geen enkel probleem om uw goederen te laten bezorgen. Met ons moderne wagenpark zijn wij u graag van dienst. Afhalen in onze winkel in Hoevelaken mag natuurlijk ook!
 

De kosten voor het laten bezorgen van uw goederen zijn als volgt:
Van maandag t/m zaterdag rekenen wij bij bestellingen onder € 100,- bezorgkosten.  
Bezorging in Hoevelaken € 7,50
Bezorging in de regio* € 12,50

Op zondag rekenen wij bij bestellingen onder € 300,- bezorgkosten.
Bezorging in Hoevelaken € 15,00
Bezorging in de regio* € 25,00
   
*Onder de regio verstaan wij de plaatsen Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveel, Nijkerk, Nijkerkerveen, Leusden, Stoutenburg, Achterveld, Terschuur, Zwartebroek.

Afhalen op zondag is mogelijk op afspraak.

De kosten voor bezorging buiten de regio bedraagd van maandag t/m zaterdag € 0,75 per km en op zondag € 1,50 per km, ongeacht het bedrag van uw bestelling.

 

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter