Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Geschiedenis

Sedert 1988 is ‘Steltenpool’ een alom bekende naam in Hoevelaken en omstreken. Eerst als Slager/Traiteur, later als Keurslager. Na door vaste klanten steeds vaker te worden benaderd voor de verzorging van een barbecue of buffet, besluit Steltenpool zijn vakgebied uit te breiden, en ook als Cateraar te gaan fungeren. En dit niet zonder succes! In 19 jaar heeft onze catering zijde een enorme groei meegemaakt. Mensen zijn onder de indruk van de grote zorg die besteed wordt aan de buffetten, en de kwaliteit van de grondstoffen.

Als Keurslager werken wij enkel met het beste vlees, de heerlijkste kruiden en specerijen, en de beste groente en fruit. Met de verfijnde opmaak van salades, hapjes en koud buffetten hebben wij menig vakwedstrijd mogen winnen. Ook onze flexibiliteit wordt geroemd. Door al onze producten in eigen bedrijfskeuken te bereiden, door onze eigen chef, kunnen wij perfect inspringen op de wensen van onze afnemers. Onze afnemers zijn zowel particulieren als bedrijven.

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter