Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Kantine bevoorrading

Tijdens de lunch in uw eigen bedrijfspand genieten van de ambachtelijke producten van een Keurslagerij? Wij zijn hiervoor de perfecte partner! Wij voorzien u graag (dagelijks) van vers gesneden vleeswaren, kaas en lunch salades, met de mogelijkheid om dit per 1 persoonsportie te verpakken. Daarnaast werken wij samen met een ambachtelijke brood en banket bakker, zodat wij u ook dagelijks van vers gebakken brood kunnen voorzien.

Heeft u interesse in de mogelijkheid om iedere dag lekker en vers te lunchen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter