Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Keurslagerij

Om in het slagersvak stand te houden moet je méér hebben dan alleen verstand van lekker vlees. Als slager moet je anno 2011 van alle markten thuis zijn! Bereidingsadviezen, menusuggesties, wijn – spijs combinaties. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de “know-how” van onze vakmensen. En uiteraard, een sublieme kennis van vlees. Buiten de beste kwaliteit gevogelte, kalfs-, rund-, lams-, en varkensvlees, vind u in onze display ook min.

15 soorten kant & klaar maaltijden, 18 soorten soep, een scala aan binnen- en buitenlandse vleeswaren (waarvan een groot deel uit eigen worstmakerij komt), verschillende kazen, huisgemaakte salades, zomerse tapa’s, romige patés, worstsoorten en gemaksartikelen.  Meer weten over onze smulwinkel? Surf dan naar www.steltenpool.keurslager.nl

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter