Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Personeel

Heeft u na het houden van uw verjaardagsfeest of jubileum het gevoel dat u een groot deel van uw gasten niet of nauwelijks gesproken heeft? Als goede gastheer/gastvrouw wilt u natuurlijk het gehele feest goed voor uw gasten zorgen. Drankjes inschenken, rondgaan met de hapjes, vuile vaat van tafel halen…. En geen tijd over om even te relaxen en u onder uw gasten te begeven... Dit kan ook anders!

Wij nemen de taak van gastheer/gastvrouw volledig van u over. Wij regelen de opbouw, de ontvangst, de drankjes, de hapjes, het buffet, het vuile goed en de afbouw. Uw gasten zal het aan niets ontbreken, en u heeft een heerlijke avond.

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter