Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Team

Graag stellen wij ons even aan u voor!

Gerard Steltenpool

Gerard is de eigenaar van Steltenpool Catering, en daarmee de spil van het bedrijf. Gerard staat sinds 1988 in zijn slagerij in Hoevelaken en is dan ook het aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Hij adviseert, organiseert, bereid en bezorgd. Van vele markten thuis dus!

Marian Steltenpool

Onze ‘senior buffet specialist’. Marian is de echtgenote van Gerard en tevens mede-eigenaresse van het bedrijf. Toen jaren geleden de eerste aanvraag voor een opgemaakte salade werd gedaan, was zij de gene die de mouwen opstroopte en aan de slag ging. Nu, ruim 26 jaar later, heeft zij met haar veilloze techniek en oog voor detail vele kampioensschalen ,oorkondes en medailles verdient bij nationale vakwedstrijden.

Henny Hooijer

Sinds 10 jaar is Henny bij ons werkzaam als kok. In zijn keuken is hij altijd druk met de voorbereidingen voor warme buffetten en kant en klaar maaltijden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle belegde broodjes en lunches. U heeft hem vast eens gezien, want hij is ook vaak op de weg te vinden om al dit lekkers rond te brengen. Henny heeft zelfs een eigen slogan: Henny gevraagd, feestje geslaagd!

Suzan Steltenpool

Als ‘dochter van’ was zij als vanzelfsprekend vanaf jonge leeftijd op de werkvloer te vinden. Na de middelbare hotelschool te hebben afgerond is Suzan sinds 2005 het aanspreekpunt voor ons catering bedrijf. Zo voert zij de gesprekken met onze klanten, maakt de offertes, regelt alles wat met de feestjes te maken heeft, en is bij feestjes op locatie altijd zelf aanwezig voor de uitvoering.  

Guido van de Ham

Guido is al jaren lang verbonden aan ons bedrijf, in het begin als leerling-slager en tegenwoordig als chef-slager. Als ‘stand-in’ van Gerard zul je hem ook regelmatig tegen komen bij de voorbereiding en uitvoering van een partij. Bij afwezigheid van Henny is Guido tevens verantwoordelijk voor het bereiden van alle warme gerechten.

Alida Worst

Als ‘junior buffet specialist’ is Alida momenteel in de leer bij Marian, om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter