Keurslagerij Steltenpool Facebook Keurslagerij Steltenpool Twitter
Algemene voorwaarden | Bezoek onze slagerij site

Werkwijze

U heeft iets te vieren. De uitnodigingen kunnen bijna de deur uit, en u gaat nadenken over de invulling van het geheel. Hét moment om onze hulp in te roepen! U belt of mailt ons, en wij maken graag met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit doen wij bij voorkeur op de locatie waar het straks allemaal gaat gebeuren. Tijdens dit gesprek horen wij uw ideeën en wensen aan, en stellen wij u veel vragen. Wij doen u suggesties, voorzien u van advies, en beoordelen de situatie. Na alle aandachtspunten de revue te hebben laten passeren zullen wij binnen 5 werkdagen een passende offerte uitbrengen.

Is de offerte naar uw tevredenheid, gaan wij een prettige samenwerking aan, en zullen wij zorg dragen voor de perfecte verzorging van uw partij. Sluit de offerte nog niet helemaal aan op uw wensen, of is het noodzakelijk tussentijdse wijzigingen door te voeren? Een aangepaste offerte zal u tegemoet komen. Voor tussentijdse vragen heeft u 1 persoonlijk contactpersoon. Duidelijk. Persoonlijk. Overzichtelijk.

Ons assortiment

Of u nu gaat voor onze luxe hapjes, oogstrelende salades, uitgebreide buffetten of een zomerse barbecue; dat alles smaakvol én vers is, garanderen wij u!

Naar ons assortiment

De mogelijkheden

Van een brunch tot een bruiloftsfeest, ieder feest is maatwerk. Door de flexibele houding van ons eigen team van versspecialisten en catering organisatoren zijn de mogelijkheden eindeloos…

Bekijk de mogelijkheden

Online bestellen

Met een enkele druk op de knop besteld u op onze catering website al onze producten heel gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Toch liever een persoonlijk gesprek? Dan verwelkomen wij u graag in onze winkel!

Online bestellen

Catering Hoevelaken

Vanuit onze thuisbasis Hoevelaken bedienen wij u in alle omliggende gemeenten. Maar ook buiten onze regio zijn wij u graag van dienst! Bezorging is geen probleem. Wel zo gemakkelijk!

Twitter