Assortiment

Assortiment

Barbeque

Waar kunt u beter terecht voor de verzorging van uw barbecue als bij een “vleesspecialist”? Hier presenteren wij u ons rijkelijk aanbod op barbecue gebied.

Lunches

Een belangrijke klant op bezoek en geen tijd om buiten de deur te lunchen? Wij verzorgen een lekker, vers belegd broodje bij u op het bedrijf.

Buffetten

Als u iets te vieren heeft en uw gasten wilt verwennen met een heerlijke maaltijd dan hebben wij vást een passend buffet voor u! Laat u inspireren door een rijk assortiment koude-, warme-, en combinatiebuffetten!

Gourmetten

Gezellig samen aan tafel kokkerellen? Er is niets leukers als met de hele familie om tafel de hele avond lekker bezig te zijn met lekker eten!

Hapjes

Een feestavond zonder hapjes is eigenlijk geen feest. Omdat wij weten dat het maken van écht lekkere hapjes voor een feestje nog niet zo eenvoudig is, nemen wij u de zorgen graag uit handen!

Salades

Onze heerlijke salades, allen bereid in eigen keuken van verse grondstoffen, zijn een lust voor het oog! Begeleid door heerlijke vleeswaren, hapjes of vissoorten, en verfijnd gegarneerd. Een feest op iedere tafel of buffet!